Nyári lábápolás 4 lépésben

A felfrissülés élménye a lábnál kezdődik

A lábápolás kérdése minden nyáron újra előkerül, hiszen lábaink nemcsak szem előtt vannak, de gondosabb törődést is igényelnek.

2008.06.18 07:00ma.hu

A meleg időben lábunk hamarabb fárad: sajnos előfordul, hogy megizzad, bedagad, és a különféle kórokozók is könnyebben megtelepszenek rajta. Pánikra azonban semmi ok, mert a nyár persze számos élményt tartogat számunkra, ráadásul most az egészséges és szép lábak nagykövete, Südi Iringó is megosztja velünk, hogy 4 gyors lépésben hogyan ápoljuk, revitalizáljuk, csinosítsuk lábainkat naponta 10 perc alatt. Próbáljuk ki a jótanácsokat és élvezzük a nyarat! 

Nyáron végre ledobjuk zárt cipőinket, hogy átadhassuk magunkat a nyári felszabadultság élményének. Sokszor elég az is, ha mezítláb járunk a a talpunkat kényeztető hűvös gyepen, vagy érezzük, ahogy a homok finoman örvénylik a lábujjaink között. Gondoljunk csak arra, milyen érzés pancsolni a vízben, vagy milyen, amikor egy nagy ugrással elérjük talpainkkal a medence alját, vagy amikor a tenger habjaiban mártjuk meg bokánkat. Csodásak a nyáresti partyk is, amikor belefeledkezünk a tánc élvezetébe. A sportolás öröme is magával ragad; nagyszerű átélni, amikor beérünk a maratoni futás finisébe.
 
Vajon mikor ugróiskoláztunk utoljára, vagy kirándultunk egy jót, és lógattuk lábunkat a hegyoromról? Festette már úgy a körmét, hogy viccelődés közepette párja is segédkezett? Vagy volt úgy, hogy szerelme megérintette a lábujjával, pedig már azt hitte, alszik? Mikor érezte utoljára, hogy körbe tudná sétálni a világot, mert jó napja van? A Scholl ezeket az élményeket szeretné minél intenzívebbé tenni, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy lába minél egészségesebb, fittebb, frissebb legyen. 

Südi Iringó, az egészséges és szép láb élményének nagykövete boldogan osztja meg velünk a Scholl lábápolás 4 lépésének bevált receptjét: „Mindenkinek csak ajánlom, ha egészséges és szép lábakat szeretne, kövesse a Scholl lábápolás 4 lépését! A tánc utáni fáradt, fájó, égő lábamra kíválóan bevált a Scholl Pattogós hűsítõ zselé, mely élénkítõ hatásával egyszerre hűsíti, dezodorálja és frissíti fel lábamat. Emellett rendszeresen radírozom, hidratálom, frissítem, valamint gondosan ápolom lábaimat a Scholl termékeivel. Csodát művelnek!”


A Scholl lábápolás 4 lépésében azonban semmi varázslat nincs, csupán követni kell a gyorsan, egyszerűen elvégezhető műveleteket, amelyekbe mókázását is vihet, ha ráveszi párját, hogy a lábszépítés után jól megérdemelt jutalomként masszírozza meg talpait! 

1. A lábápolást kezdje fürdés után! A meleg víztől felpuhult bőr könnyen eltávolítható a Tyúkszem és bőrkeményedés reszelővel, a kényesebb, érzékenyebb területeken pedig a Formázott fejű bőrsimítóval. Rendszeres radírozáshoz használja a gyümölcssavakat tartalmazó Bőrradírt. 

2. Hidratálás és körömápolás. Legalkalmasabb az egyedülálló hidrtatáló képességgel bíró Sarokbőr-repedés krém. Már 3 nap alatt látható az eredmény, 7 nap alatt pedig simává válik a sarok. A láb hidratálása során használhatja a Scholl Hidratáló lábkrém habot is, amely könnyen kezelhető, gyorsan felszívódik, tartósítószer- és illatanyagmentes. A Scholl 3in1 Körömmegújító szettel könnyen és eredményesen ápolhatja körmeit. A készítmény használatával megelőzhetők és megszüntethetők a lakk és a köröm megvastagodása okozta problémák.
 
3. Lábszagűzés és frissítés. A Scholl Odour Control termékcsalád szabadalmaztatott Neutra-Activ hatóanyagának köszönhetően egyedülálló, semlegesítő védelmet nyújt a kellemetlen lábszag ellen. A Scholl Pattogós hűsítő zselé nemcsak hűsít, frissít, de jókedvre is derít: speciális zselé formátuma levegõvel érintkezve habbá alakul és pattogó, pezsgõ hangot ad. 

4. Védelem. Az Air-Pillow légpárnás talpbetétek, a Scholl Party Feet termékek megbízható védelmet nyújtanak a lábnak a nap minden órájában, a legvadabb partyk közepette, még a legmagasabb magassarkúban is. A megújult Scholl Party Feet gél féltalpbetét mostantól Ultra Vékony kivitelben is kapható!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.