Mindenkit kárpótolnak

Áramszünet okozott bosszúságot az eplényi síarénában

Áramszünet miatt vasárnap fél napig csak egy felvonó működött az eplényi síarénában; a szolgáltató szerint estére áll helyre teljesen a rend.

2013.01.27 18:40MTI

Reggeltől délután fél egyig csak egy független kábelről működő felvonó vitte a síelőket az eplényi Nordica Síarénában, mivel áramszünet volt az egész környéken. Miután az áramszolgáltató aggregátora ismét adott áramot a hét felvonóból már öt üzemelt. Az aggregátor indulása után másfél óráig ingyen használhatták a felvonókat a síelők - tájékoztatta az MTI-t Ebele Bálint marketing vezető vasárnap.

Aki visszavitte a vasárnapi jegyét, vagy ezután teszi ezt meg kárpótlást kap - ígérte.

Hozzátette: a vendégeket azzal is igyekeznek kárpótolni, hogy vasárnap délután hat óra helyett este nyolckor zárnak.

Ebele Bálint szerint a kellemetlen helyzetet a vendégek megértéssel fogadták. Mint mondta, az áramszolgáltató azt ígérte, hogy este nyolc, kilenc órára szünteti meg teljesen a hibát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.