A szerző már 10 millió emberen segített

Játékos leszokás a cigiről - és hatásos!

Az Ubisoft szoftvergyártó cég novemberben dobja piacra legújabb játékát, melynek célja, hogy segítsen leszokni a dohányzásról. A Nintendo DS zsebkonzolra kialakított játék alapjául Allan Carr Easyway to Stop Smoking című műve szolgál. Carr 1983 óta 10 millió embernek segített leszokni a dohányzásról.

2008.05.31 17:00medipress.hu

Az Ubisoft szoftvergyártó cég novemberben dobja piacra legújabb játékát, melynek célja, hogy segítsen leszokni a dohányzásról.

A Nintendo DS zsebkonzolra kialakított játék alapjául Allan Carr Easyway to Stop Smoking című műve szolgál. Carr 1983 óta 10 millió embernek segített leszokni a dohányzásról.

A program lényege, hogy – a játékot beleszőve egy érdekes interaktív platformba - a játékos betáplálja a dohányzással kapcsolatos szokásait, és egy saját virtuális tréner segít neki a leszokáshoz vezető úton.

Emellett további tizenöt, a cigi lerakását előtérbe helyező minijátékon is kísérletezhetnek a felhasználók.

„Szakértőink kéz a kézben dolgoztak az Ubisoft csapatával, hogy létrehozzák ezt a szórakoztató és lélegzetelállító játékot, ami egy új, dinamikus és nagyon hatékony útja a dohányzásról való leszokásnak.” – mondta Robin Harley, az Allan Carr’s Easyway to Stop Smoking ügyvezető igazgatója.

A cég nyilván azért is vállalkozott ilyen témájú játék elkészítésére, mert a mai napig évente 8 millió példány fogy Carr könyveiből, illetve DVD-iből szerte a világon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.