Káros a túl hosszú ideig fennálló erekció

Veszélyes vágy

A Health Kanada egészségvédelmi szervezet figyelmeztetést adott ki a Desire elnevezésű potencia-növelővel kapcsolatban, a szer ugyanis fentolamint - egy receptre kapható gyógyszert - tartalmaz.

2008.05.29 06:58medipress.hu

"A fogyasztóknak tisztában kell lenniük vele, hogy a Desire-höz hasonló 'csak természetes anyagot tartalmazó' készítmények legtöbbjében a csomagoláson fel nem tüntetett mesterséges szerek is megtalálhatók, amelyek akár veszélyesek is lehetnek" - áll a szervezet közleményében. A Health Kanada szakértői szerint a már meglévő szívbetegségeket a fentolamin tovább ronthatja és akár szívroham és szívritmuszavar is kialakulhat a használatától. 

A szer káros mellékhatásai között szerepelnek az eszméletvesztés és a túl hosszú ideig fennálló erekció is. A fentolamint leggyakrabban a mellékvese-daganatos betegek magas vérnyomásának megelőzésére és kezelésére használják. A szervezet adatai szerint a Desire használói főleg a 30-50-es korosztályból kerülnek ki, így ők vannak a leginkább veszélyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.