Az Aloe Vera gél hidratálja a bőrt

Nemcsak a naptej fontos

Az intenzív felvilágosító kampányok hatására már szinte mindenki tudja, megfelelő faktorú fényvédő- és napozókrém nélkül nem tanácsos kitenni magunkat közvetlen UV-sugárzásnak.

2008.05.20 10:19ma.hu

Azt azonban még kevesen tudják, hogy a napozás előtti és utáni készítmények használata is legalább ekkora jelentőségű. A bőr a napsütés hatására akkor is szárad, ráncosodik, „öregszik”, ha használtunk naptejet. A napozás előtti és utáni krémek egyik leghatásosabb és legtermészetesebb változata az olasz Planter’s által gyártott nagytisztaságú, hidegen sajtolt, 99,9%-os Aloe Vera gél. 

A mindennapi használatra is ajánlott, patikákban kapható készítmény hidratálja a bőrt, és – köszönhetően magas poliszacharid tartalmának – javítja annak tónusát, tömörségét, fenntartja egyensúlyát. Mindemellett a tiszta Aloe Vera, mint elismert hatóanyag, különleges nyugtató, gyulladáscsökkentő, puhító hatása révén ajánlott az irritált, kipirosodott, napégette bőr ápolására, még viszonylag súlyos égés kezelésére is. 

A gélt nemcsak napozás után javasolt használni, de előtte is, jó időben megakadályozva a bőrpír, szárazság kialakulását. A készítmény minden típusra ajánlott, beleértve a gyermekek érzékeny bőrét is. A készítmény nem zsíros, nem hagy nyomot még a ruhán sem. 

Ajánlott fogyasztói ár: 3 990 Ft

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.