Több módon is kielégülhet

Segítő nyelv: ezt tedd, ha megelőzted az orgazmussal a nőt!

Ha megtörtént a "baleset", és a pasi sokkal előbb a csúcsra jutott, mint a nő, itt az ideje, hogy ne legyen önző. Hogyan kárpótolhatja a hölgyet?

2012.05.17 18:51ma.hu

Szex közben nem ritka, hogy a férfi izgalma a tetőfokára hág, és már nem bírja visszafogni magát - bekövetkezik az orgazmus. Ha azonban ez megtörténik, lazítás helyett koncentráljon a további "tennivalókra", hiszen akad még bőven.

A nő számára sok esetben nem kielégítő egy kissé balul sikerült aktus, ezért ilyenkor a legjobb, ha a pasi "viszonozza a szívességet". A siker akkor biztos, ha nem önző, és rögtön előáll egy-két tippel, hogyan juttathatná a nőt is kellő élvezethez.

A megoldás nem nehéz. Amennyiben a férfi már elélvezett, könnyen és gyorsan orgazmushoz juttathatja a nőt a nyelve és az ujjai használatával. Miközben nyelvével a csiklón "dolgozik", ujjával hatoljon a hüvelybe, így egyszerre izgatja a klitoriszt és a G-pontot.

Nagyszerű módszer és igen hatékony. Ha elkaptuk a megfelelő ritmust, a kéjes sikoly már nincs messze.

Ha a nyelves technikához fáradtnak vagy dekoncentráltnak érezzük magunkat, az ujjak még mindig segítenek. Használjuk csak az ujjainkat, akár úgy is, hogy a nő "kiskanál" formában fekszik mellettünk. Arcunk így még közelebb is van egymáshoz, és biztosítja a meghitt kapcsolatot.

Jó ötlet a szexjáték használata is. Ha már egy bejáratott kapcsolatról van szó, a vibrátor nyugodtan lehet az ágy alatt vagy az ágy környékén elrejtve, hogy szükség esetén elővehessük. Mozgassuk körkörösen a csiklón, a hatás nem marad el.

A pénisz gyűrű sem utolsó ötlet - arra szolgál, hogy a közösülés időtartamát kissé megtoldja. Bár a férfi nem érez semmit, most nem is rajta a sor...

Mivel a férfi pénisze az orgazmust követően akár még pár percig is kemény marad, ezeket az érzékes perceket fordíthatjuk arra, hogy a nő is kielégüljön.

Az ejakulációt követő 30 másodpercig még nem válik túl érzékennyé a hímvessző, tehát folytatható az aktus. Cseréljünk óvszert, és újra kezdődhet a behatolás.

Ha kell egy kis plusz, hogy a pénisz újra merev legyen, remek módszer lehet egy kis közös pornófilmnézés. Hogy a kínos szünetet elkerüljük, jobb, ha egy alkalmas filmet már szex előtt elérhető közelségbe készítünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.