Jön a bikiniszezon - alakformáló tippek!

Hogyan legyen strandpopsim?

A közelgő strandszezon miatt mind többször nézhetünk kritikus szemmel a tükörképünkre. A hölgyek számára különösen a hátsó fertály kritikus. Cikkünkben számukra ajánlunk formáló tippeket.

2008.04.30 18:27mozgasvilag.hu

Heti két alkalommal 20-20 ismétléssel végezzétek el az alábbi gyakorlatokat és az egyes alkalmak között legalább kétnapi pihenőt kell hagyni. Így kevésbé lesz monoton a felkészülés.

Kihagyhatatlan a bemelegítés


Erre legjobb módszer 5-10 perc gyalosglás, vagy kerékpározás. Ha megjelennek az első izzadságcseppek, akkor körülbelül elég is lesz, következhet a nyújtás. A gyakorlatok után levezetésként további 5 perc gyaloglás javasolt.

Szökdelés-guggolás

Állj vállszélességű terpeszbe, lebejed előre nézzen. Egyenes háttartás mellett domborítsd ki mellkasod, sarkad maradjon a padlón és lassan ereszd le az üleped. Hajlítsd be a térded, mintha csak székre akarnál ülni. Amennyire csak bírsz, kuporodj le, aztán hopp, ugorj minél magasabbra!

Korcsolyázás

Guggolj le addig, amíg combod kis híján párhuzamos nem lesz a padlóval. Tartsd ezt a helyzetet, ha szükséges, támaszkodj a falhoz.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.