Ötletek a késleltetett ejakulációra

3 tipp, hogy tovább húzd az ágyban!

Nem kell hozzá viagra, hogy a szex "egész estés" műsor legyen - mielőtt bármilyen gyógyszertári megoldáshoz folyamodnánk, próbáljunk ki három technikát.

2012.02.22 18:55ma.hu

Nem akarunk magyarázkodni. Nem szeretnénk a kedves előtt leégni, hiszen annyira izgatott, és annyira jól jönne mindkettőnknek egy több órás, kiadós szeretkezés. No de mi lesz, ha nem bírom, és az este idő előtt véget ér? - teszi fel magának a kérdést a férfi.

Akik így éreznek, sokszor a viagrában látnak megoldást. Vannak azonban természetes módszerek is, amelyekkel működik az orgazmus késleltetés,  tovább lehet húzni a szeretkezést. Valamint, persze, az is lehetséges, hogy egy este folyamán többször is képesek legyünk a szexre.

A stop-start technika:

A lényege a játék az izgalommal. Minden férfi tudja, mi az a pont a szex során, amikor már nem bírja tovább, az izgalom a tetőfokára hág, és az ejakuláció nem vissztartható.

Nem kell megvárni ezt a pontot: a szex közben, amikor úgy érezzük, túlságosan nagy az izgalom, álljunk meg 5-10 másodpercre. Várjuk meg, míg az izgalom alábbhagy, és ezt a módszert ismételjük meg többször. Végül engedjük el magunkat!

Szorítós technika:

Amikor úgy érezzük, hogy már közel az orgazmus, alkalmazhatjuk a pénisz fejének enyhe megszorítását is. Gyakoroljunk nyomást a húgycsőre, mely a pénisz alján fut. Ez a módszer átmenetileg elnyomja az ejakulációs választ. Amint az izgalom alábbhagy, folytassuk a szeretkezést - ezt is meg lehet ismételni többször.

Gumi:

Az ejakulációs válasz késleltetésére jó módszer a deszenzibilizáló gumi is. A benne levő kenőanyag hatására az ejakuláció később következik be. Nagyon vigyázzunk azonban arra, hogy nehogy fordítva húzzuk fel az óvszert, mert akkor ez az anyag a vaginába jut és ott fejti ki hatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.