Gyorsan kiderül a személyiség az ágyban

Mit árul el a pasiról a kedvenc szexpóza...?

Könnyen kitalálható, milyen személyiség a férfi a leginkább kedvelt szexpóza alapján - kicsit ijesztő? Az. De engedni a kedvencből ettől még nem fognak a pasik.

2012.02.08 10:15ma.hu

Némileg kiábrándító lehet szembesülni azzal, melyik szexpóz mire utal. Milyen személyiségre, milyen érzésekre vall, ha valaki ezt vagy azt részesíti előnyben, vagy például a kutyapóz az abszolút kedvence.

Nemcsak az lényeges, milyen gyakran szeretkezik az ember a párjával, hanem az is, hogy hogyan. Egyes férfiak gyorsan és keményen szeretik, mások a lassú tempó hívei. Van, aki mindig újabb és újabb pozíciókat élvez, más a megszokottakra esküszik. Nos, mit árul el a kedvenc szexpóz a pasiról?

- A kutyapóz:

Nem túl hízelgő a férfiakra nézve, de aki ezt a pózt szereti legjobban, általában lealacsonyítóan, megvetően viszonyul a nőkhöz. Ezzel a pózzal uralkodási vágyát fejezi ki, valószínűleg kevés az önbizalma. Sok esetben gyermekkori sérelmek is állnak emögött, iskolai gúnyolódások, netán bántalmazások, elutasítások, az önkifejezés képtelensége. A kutyapóz számára afféle kompenzáció.

- Misszionárius póz:

Olyan típusról van szó, aki nem szeret kockáztatni, a megszokott dolgok híve és a játékszabályokat betartja. Sok esetben olyan személy ez a férfi, aki sokkal többre vágyott gyermekként, mint amit most csinál.

Többnyire szokásai sem sokat változnak - nem a spontaneitásáról híres. Hangja sokszor monoton, az étteremben általában ugyanazt az ételt rendeli. Túl sok váratlan dolgot ne várjanak tőle.

- Cowgirl - a nő meglovagolja a férfit:

Az ilyen típusú pasi áltlában nem hisz a kemény munkában, azt kedveli, ha mindent "ezüst tányéron" tálalnak fel neki. Sok esetben egykéről van szó, de legalábbis szinte mindent megkapott a családjától. Nem szívesen fektet valamibe nagy erőfeszítést, általában a kapcsolatba és a szexbe sem. Ez a póz erről árulkodik.

- A kanálpóz:


Semmi sem fontosabb ennek a férfinak annál, hogy párkapcsolatban legyen. Önbizalma, önértékelése nem túlságosan nagy. Mindig szorongást okozott számára, ha ki kellett állnia magáért. Az egyetlen ember, aki nem neheztel rá valamiért, többnyire a barátnője, de ő is sokszor kritizálja, ha nem is szemtől-szembe.

- A macskapóz:

Ha ez a tantraszex pozíció a pasi kedvence, a szeretkezés csupán a harmadik legfontosabb dolog az életében, megelőzik a lelki dolgok. Nem bánja az orgazmust, de inkább spirituális személy, aki lelki összefonódásra, lelki kapcsolatra vágyik. Ha a partnere is hasonló, akkor boldog igazán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.