Bevetették magukat a munkahelyi puszi-irtók

Hogy merészeled? A puszi túl erotikus!

Teljes erőbedobással küzdenek a "puszi-irtók": be akarja tiltatni a munkahelyeken a puszit egy német csoport, mely a korrekt etikett élharcosának tekinti magát.

2011.08.12 13:00MTI

A Knigge Society - ez az "antipuszista" szervezet neve - egyenesen terrorizmusnak ítéli a francia eredetű üdvözlési módot Németországban, ahol a kollégák több évtizedes közös munkálkodás után sem puszipajtások, sőt, még csak nem is tegezik egymást.

A csoport azután kezdett a küzdelembe a csókfronton, hogy kapott néhány telefonhívást, amelyeknek a kezdeményezői tanácsot kértek: miként viselkedjenek, ha puszival üdvözlik őket.

"Sokan úgy érzik, hogy erotikus jellege is van egy puszinak, és az idegeikre megy ez az üdvözlés, a terror megnyilvánulásának tartják" -
idézte a The Daily Telegraph című brit lap a csoport elnökét, Hans-Michael Klein "pusziirtót", aki a kézfogást tartja megfelelő munkahelyi üdvözlési rituálénak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.