60 millió forintos beszerzés

A Magyar Rákellenes Liga mobil emlőszűrő állomást ad át

A Magyar Rákellenes Liga és Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a Nemzeti Rákellenes Nap és a tíz évre szóló Egészséges Vásárhely Program megnyitása alkalmából a Magyar Rákellenes Liga által a dél-alföldi régió részére megépített mobil emlőszűrő állomás (szűrőbusz) ünnepélyes átadására 2008. április 12-én, szombaton 10 órától.

2008.04.08 10:31ma.hu


A Magyar Rákellenes Liga új szűrőbuszának fenntartását és üzemeltetését a Hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház-Rendelőintézet vállalta magára. Az emlőrák szűrésére alkalmas busz 60 millió forintos beszerzését és felszerelését 7700 személy illetve szervezet adománya, valamint a Liga ötéves kitartó gyűjtőmunkája tette lehetővé. Köszönjük a támogatást! Tisztelettel várnak mindenkit az átadó ünnepségre, kérik, hogy részvételi szándékát jelezze a 06-1-438-0814-es telefonszámon, ahol Korondán Gabriella várja hívását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.