Garázdaság helyett felmentés

A Jobbik balhé: már nem vádlott Zagyva Görgy Gyula

Megszüntette az eljárást Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselő és társai dóci ügyében a rendőrség.

2011.06.08 09:23MTI

A Délmagyarország felidézte: Zagyva György Gyula - elmondása szerint - baráti társaságával február 27-én a Csongrád megyei Dócon járt, ahol egy tanyán meghívták őket egy teára. Majd este több mint harminc társával nem felvonult, hanem elsétált a három kiskorú gyermeket egyedül nevelő Sipos Sándor dóci tanyájához - mondta.

Ekkor a rendőrök is arra jártak és intézkedtek. Zagyva György Gyula és társai ellen garázdaság gyanúja miatt indult eljárás, amelynek lefolytatására az ORFK - elfogultság gyanúja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot jelölte ki.

Az ügyben a kiskunhalasi kapitányság járt el. A Bács megyei főkapitányság sajtószóvivője, Nyikos Tamás úgy tájékoztatta a Délmagyarországot, hogy a kiskunhalasi kapitányság megszüntette az eljárást, Zagyva György Gyula képviselőt gyanúsítottként nem is hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.