Szoci családi mutyi

Csalás és más: nyomoznak Vadai férjének ügyében

Csalás és más bűncselekmények gyanújával nyomozást indított az V. kerületi rendőrkapitányság az MSZP-s Vadai Ágnes férjének megbízási szerződése kapcsán, amely alapján Egerfai Károly négymillió forintot vett fel 2009-ben a fővárosi tulajdonú Parking Kft.-től tanácsadás címén.

2011.05.20 07:03MTI

A nyomozás különböző tanulmányok elkészítése és beszerzése kapcsán ismeretlen elkövető ellen folyik - írta rendőrség közlésére hivatkozva pénteki számában a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztetett: Vadai férje, Egerfai József, aki tavalyig MSZP-s fővárosi képviselő volt, több mint négymillió forintért adott tanácsokat a fővárosi tulajdonú Parking kft.-nek 2009-ben, de - mint írták - a cégnél lefolytatott belső ellenőrzés alig találta nyomát munkavégzésnek.

Az ügyben ezért Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos javaslatára a kft. vezetése feljelentést tett.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.