Cél: hogy jobban működjön a kormányzás

Az MSZP-nek nem áll szándékában felbontani a koalíciót

A szocialista pártnak nem az a szándéka, hogy felbontsa a koalíciót, hanem hogy jobban működjön a kormányzás - mondta Hiller István az MSZP alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva.

2008.03.31 12:21MTI

"Nem azzal a szándékkal tettük, amit tettünk, hogy a koalíció felbomoljon, hanem azzal a szándékkal, hogy jobban működjék" - fogalmazott. A szocialista pártnak a pártszavazás révén a politikája egyértelműen az oktatás, az Új Tudás program, az Új Tulajdonosi program és az Út a munkához program köré csoportosítható.

Magánvéleményeként azt mondta, hogy nem új programok hirdetése, felvetése, hanem ezeknek az elfogadott programoknak a színvonalas megvalósítása a megoldás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.