Tisztességtelen eljárás?

Sukoró-ügy: Gyurcsány szerint megalapozatlan és elfogult az ügyészség gyanúja

Gyurcsány Ferenc szerint szakmailag megalapozatlan, politikailag elfogult az ügyészség gyanúja, hogy a sukorói kaszinóberuházással összefüggésben hivatali visszaélést követett el.

2011.05.02 13:24MTI

A volt miniszterelnök hétfőn sajtótájékoztatón abszurdnak nevezte az ügyészség gyanúját, az eljárást pedig tisztességtelennek. Hangsúlyozta: együttműködik az ügyészséggel, de nem titkolja, hogy Orbán Viktor meghosszabbított karjaként tekint az ügyben eljáró ügyészekre.
   
Azzal kapcsolatban, hogy 2009 októberében Schiffer András jelentette fel, elmondta: véleménye szerint az ellene induló eljárás mögött nem az LMP frakcióvezetője, hanem a jelenlegi hatalom áll. Úgy fogalmazott: Orbán Viktor "a radikális jobboldal követelésére" börtönbe akarja küldeni.
   
Gyurcsány Ferenc megismételte, mentelmi jogának felfüggesztését kéri, és az ügy minden, számára elérhető dokumentumát nyilvánosságra hozza. Azt is mondta: a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatban a jogszabályokat betartva, az ország érdekét szolgálva járt el, és ezt be is fogja bizonyítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.