A rendőrőrs járőrei igazoltatták őket

Terepruhát viselő airsoft versenyzők okoztak riadalmat Érpatakon

A rendőrség közölte: terepruhát viselő airsoft - légfegyverekkel csapatversenyt vívó hobbi-sport -versenyzők okoztak riadalmat Érpatakon.

2011.05.01 14:29MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság ügyeletére az érpataki roma kisebbségi önkormányzat elnöke jelezte telefonon, hogy az Újfehértóhoz közeli településen terepszínű egyenruhát viselő emberek jelentek meg, riadalmat okozva a helyiek között - mondta Fülöp Gergely, a rendőrség nyírségi szóvivője.    

A százados tájékoztatása szerint az újfehértói rendőrőrs járőrei azonnal ellenőrizték a bejelentést, és tizennyolc terepruhás embert igazoltattak.

Az érintettek - mint kiderült - egy airsoft egyesület tagjai voltak, akik már nem először jártak Érpatakon.    

A szóvivő hangsúlyozta: az igazoltatáson kívül egyéb rendőri intézkedésre nem volt szükség, a versenyzők a település külterületén megkezdhették a viadalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.