Senki sem sérült meg

Füstölt a kisföldalatti a Kodály köröndnél

Füstölni kezdett a kisföldalatti egyik szerelvénye Budapesten csütörtök délelőtt, a Kodály körönd megállónáll.

2011.04.28 12:18MTI

Dudás Tamás, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese elmondta, hogy a túlhevült elektromos vezetékek oltását a szerelvény vezetője megkezdte, majd a kiérkező tűzoltók segítségével sikerült azokat lehűteni.

Az utasok a Kodály körönd megállóhelynél elhagyták a szerelvényt.

A helyszínen a tűzvizsgálók, valamint a BKV szakemberei vizsgálják az eset körülményeit - tette hozzá Dudás Tamás.

A BKV fődiszpécsere azt mondta, az egyik kocsi kapcsolószekrényében keletkezett tűz, amelyet a vezető eloltott. Jelenleg az Oktogon és Mexikói út között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Fehérvári Tibor hozzátette: várhatóan hamarosan helyreáll a forgalom.

Ez rövid idő alatt már a második BKV-szerelvény, amely kigyulladt - az előző tűzesetről készült képeket megtekintheti, ha Ide Kattint!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.