Mocsokban tocsog az N1?

Mi köze van a Jobbiknak a Hitlert éltető online tévéhez?

Az LMP azt szeretné megtudni, hogy mi köze van a Jobbiknak az N1 Híradóhoz, amely szerdán kísérleti online adásában emlékezett meg Adolf Hitler születésnapjáról.

2011.04.21 17:10MTI

Vona Gábor pártelnöknek címzett levelében Karácsony Gergely, az LMP frakcióvezető-helyettese úgy fogalmaz, hogy az N1 Híradó egyértelműen pozitív képet rajzolt az emberiség történelmének talán legnegatívabb figurájáról.

Emlékeztetet arra, hogy a felvételen többek között az hangozott el, hogy Hitler "rövid idő alatt talpra állította a tönkretett, nyomorba döntött Németországot, ahol példátlan társadalmi, gazdasági, erkölcsi, kulturális fellendülés vette kezdetét".

Karácsony Gergely egyúttal arra is kíváncsi, hogy Vona Gábornak mi a véleménye az Adolf Hitler születésnapjáról megemlékező bejátszásról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.