Távol marad a testületi ülésektől

Működésképtelenné akarja tenni a Esztergomot a polgármester?

Az esztergomi Fidesz-KDNP szerint működésképtelenné akarja tenni a várost Tétényi Éva független polgármester.

2011.04.13 15:41MTI

Steindl Balázs, a képviselőcsoport vezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az elmúlt hetekben öt olyan képviselő-testületi ülés maradt el, ami a munkatervben egyébként szerepel. Az előző napi testületi ülést ugyan összehívta Tétényi Éva, ám azon nem jelent meg, mert, mint indokolta, konferenciára Győrbe kellett utaznia - közölte.
   
A képviselőcsoport vezetője - idézve az önkormányzati törvény vonatkozó passzusát - úgy fogalmazott: a polgármester súlyosan sérti a választópolgárok önkormányzáshoz való jogát azzal, hogy tudatosan akadályozza a képviselő-testületi ülések levezetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.