Rendőrök biztosítják a helyszínt

Megkezdődött a dombóvári uzsoraügy tárgyalása

Szigorú biztonsági intézkedések mellett kezdődött meg kedden a dombóvári uzsoraügy tárgyalása a Dombóvári Városi Bíróságon; a két vádlottat zsarolással és uzsora-bűncselekménnyel vádolja a tamási ügyészség.

2011.04.12 11:40MTI

A tárgyalás előtt a készenléti rendőrség és a dombóvári rendőrkapitányság rendőrei biztosították a helyszínt, és belépés előtt átvizsgálták a hallgatóság ruházatát.
   
Az ügyészség a dombóvári Horváth Ferencet és élettársát, Kolompár Ilonát vádolja a bűncselekményekkel, amelyeket 2006 és 2009 között huszonkét, nehéz körülmények között élő sértettel szemben követtek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.