Cserebere Rohácért?

Kiadható Szlovákiának Turek

Egy 2010-es kábítószerügy és az 1999-ben tíz halálos áldozatot követelő dunaszerdahelyi maffialeszámolással összefüggésben a Fővárosi Bíróság engedélyezte a budapesti éjszakában Turek néven ismert H. Sándor kiadását Szlovákiának.

2011.04.09 08:06ma.hu

A még szerdán született döntést H. Sándor és védője is megfellebbezte. A döntés minden jel szerint része annak a két ország rendőrsége és titkosszolgálata között létrejött titkos megállapodásnak, amelynek keretében Szlovákiában már csak a Legfelsőbb Bíróság döntésén múlik, hogy kiadják-e a nálunk számos súlyos bűncselekménnyel összefüggésbe hozott Jozef Rohácot - írta szombati számában a Népszabadság.

A lap ugyanakkor megjegyezte: a viszonossági alapon történő kiadatás tényét mindkét ország hatósága tagadja.

Egy Turekért egy Rohác?


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.