Az Erzsébet Gyógyfürdő a szomszédban van

Négycsillagos szálloda nyílt Mórahalmon

Hotel Colosseum néven négycsillagos szálloda nyílt Mórahalmon, az Erzsébet Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában; a 2,5 milliárd forintos idegenforgalmi beruházást pénteken adták át.

2011.04.08 19:22MTI

A kör alakú, 8 ezer négyzetméter hasznos alapterületű hatszintes, négyemeletes szálloda 77 szobával és öt lakosztállyal, saját wellness és konferenciaszolgáltatásokkal várja vendégeit - mondta Hévízi János, a kivitelező és a szálloda építésére és üzemeltetésére létrehozott projektcégben 49 százalékos tulajdonos Aktív Kft. ügyvezetője igazgatója.
   
A 2009 őszén kezdődött építés 2,5 milliárd forintos költségéből 512 millió forintot uniós támogatás, 1,5 milliárd forintot pedig a Magyar Fejlesztési Bank hitele fedezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.