Az LMP szerint a tervezet gátat vet

Az esélymegvonás alkotmánya?

Scheiring Gábor szerdai, Vágó Gáborral közösen tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: az LMP álláspontja szerint a Fidesz által kidolgozott alaptörvény-tervezet jelenlegi formájában az esélymegvonás alkotmánya.

2011.03.30 14:30MTI

Az LMP gazdaságpolitikai kabinetjének vezetője kijelentését azzal indokolta, hogy meglátásuk szerint a tervezet elveszi a demokratikus megújulás, illetve a gazdasági kilábalás esélyét, nem engedi, hogy egy későbbi kabinet a Fidesz elképzeléseitől eltérő gazdaságpolitikát folytasson, és „bebetonozza a Fidesz szegényellenes és esélymegvonó gazdaság-, társadalompolitikáját”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.