Az eset részben felderítetlen

Képekkel: Szabadult - levették a bilincset Balla Irma fiáról!

Hatályon kívül helyezte a Balla Irma-gyilkosság ügyében hozott elsőfokú ítéletet - amelyben az áldozat fiát, S. Sándort 12 év fegyházbüntetésre ítélték -, s új eljárás lefolytatását rendelte el az ügyben csütörtöki ítéletében a Debreceni Ítélőtábla.

Nézze meg a szabadulás képeit! >>> képgaléria

2011.03.24 12:32MTI

Elrendelték S. Sándor előzetes letartóztatásának azonnali megszüntetését is.
   
A táblabíróság Ficsór Gabriella vezette büntetőtanácsa a csütörtöki ítéletében új eljárás lefolytatását rendelte el, miután "nem sikerült teljes körű bizonyítási eljárást lefolytatni az ügy részbeni felderítetlensége miatt".
   
Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselőt 2007-ben, húsvétkor gyilkolták meg debreceni lakásában. A gyilkossággal a fiát, S. Sándort vádolta meg az ügyészség.
   
Az első fokon eljáró Hajdú-Bihar Megyei Bíróság S. Sándort különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt tizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Az ügyész súlyosításért, az ügyvéd felmentésért fellebbezett, így került az ügy a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtáblára.

KATT a képre! - Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.