Rendeznék a gazdasági helyzetet

Szabó László: nem állam az államban a közmédia

A közmédiarendszer nem állam az államban, ezért teljesen egyértelmű, hogy az ország gazdasági helyzetének rendezése érdekében hozott intézkedések e területet is érintik.

2011.02.25 08:54MTI

Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap tanácsadója a Magyar Hírlap pénteki számában megjelent interjúban arra reagált, hogy az alaptól ötmilliárd forintot zárolnának a stabilizációs tartalék részeként.

Cáfolta ugyanakkor azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint éppen az elvonás miatt nem indulnak meg már szeptemberben az egyes közmédiumok új műsorai.

Emlékeztetett rá, hogy az új műsorstruktúrák indulásának eredeti határideje is 2012. január 1-je volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.