A Fidelitas konzultálna

Légy te is alkotmányozó!

Légy te is alkotmányozó! - ezzel a mottóval hirdet programot a Fidesz ifjúsági társszervezete.

2011.02.22 13:31MTI

A Fidelitas azt szeretné elérni, hogy minél több fiatal vegyen részt az új alaptörvény előkészítésével kapcsolatos konzultációban.Ágh Péter, a Fidelitas elnöke és Mihalovics Péter, a szervezet alelnöke Budapesten tartott keddi sajtótájékoztatóján közölte: a Fidelitas tagságán keresztül igyekeznek eljutni minden fiatalhoz, és arra buzdítani őket, hogy vegyenek részt a közügyek alakításában, az alkotmányozásban.
   
A két fideszes országgyűlési képviselő szerint az alaptörvényről szóló történelmi vita során nem szabad megfeledkezni arról, hogy az ország jövője, hosszú távú fejlődése a fiatalok kezében van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.