Az MSZP az ellenkezőjét hiszi csak el

Szanyi kételkedik Orbán szavaiban

Az MSZP szerint ha Orbán Viktor valamiről beszél, akkor annak nagy valószínűséggel az ellenkezője igaz - mondta szombati, budapesti sajtótájékoztatóján Szanyi Tibor.

2011.01.15 12:33MTI

A szocialista politikus kijelentette: az MSZP ezentúl úgy fogja tekinti, hogy Orbán Viktor minden bejelentése az elhangzottaknak nagy valószínűséggel az ellenkezőjét jelenti, és ennek megfelelően alakítják majd ki a politikájukat.

Az MSZP elnökségi tagja azt mondta, a kormányfő „szocialista aberrációnak” minősítette azt a kijelentést, hogy megszorításokra készülne.

Szanyi Tibor azt mondta, hogy az MSZP - még kormányon - valóban élt a megszorítások eszközével, de „Orbán Viktor ezt sokkal fokozottabban teszi”, azzal a különbséggel, hogy nem hajlandó elismerni.

Szijjártó: A Fidesz nem megszorít, hanem megújít

Hiába Szanyi Tibor és a szocialisták beteges ragaszkodása és állandó felszólításai a megszorításokra, a megújulás gazdaságpolitikájába nem férnek bele a megszorítások- írja sajtóközleményében Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője.

Megszorítások helyett megújítjuk és újjászervezzük Magyarországot: munkahelyeket teremtünk, egyensúlyba hozzuk a nyugdíjkasszát, átalakítjuk a közösségi közlekedés rendszerét, és tiszta, a közérdeket szolgáló gyógyszerár-támogatási rendszert hozunk létre- reagált Szanyi szavaira Szijjártó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.