"Felelőtlen hangulatkeltés"

Jobbik: vissza kell lépni az állami nyugdíjrendszerbe

A Jobbik mindenkit arra szólít fel, hogy "nincs más választás: vissza kell lépni az állami nyugdíjrendszerbe" a magán-nyugdíjpénztári tagság helyett - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Lenhardt Balázs képviselő.

2011.01.14 12:06MTI

A jobbikos politikus hangsúlyozta: már a Jobbik választási programjában is szerepelt az 1997-ben létrehozott kötelező magán-nyugdíjpénztári rendszer megszűntetése, mert ezek a pénztárak a Jobbik szerint csak azok tulajdonosainak hoztak hasznot. Lenhardt Balázs emellett "hiteltelennek és hazugnak" nevezte Mesterházy Attilát, amiért az MSZP elnöke azt állította, hogy amint lehetőségük lesz, kárpótolják mindazokat, akik a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradva elveszítik állami nyugdíjjogosultságukat.

A Jobbik képviselője azt mondta, ezt a mostani változtatást "nem lehet és nem is fogják tudni visszacsinálni, ezért az MSZP hagyja abba a felelőtlen hangulatkeltést!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.