A világ még mindig fél tőle?

A tilosos feljelentőn röhög Ice-T !

A tilosrádiós fanok panaszlevélről linket írtak Ice-T-nak. Az csak röhögött a dolgon.

2011.01.01 18:44neT__

A tumbleren sati1984 blogger összefoglalta, szerinte milyen csúnya dolog is az új magyar médiatörvény és részletesen leírta, hogy egy rádiót megbüntettek, mert Ice-T számot játszott. Írja, hogy a büntetés 50 millió Forint. Azzal zárja a blog bejegyzést, hogy "Kíváncsi vagyok, mit mond erről Ice-T?". Ice-T válaszolt is.

A twitter bejegyzés szerint Ice-T hivatalosan is be van tiltva:



Akinek elgurult a gyógyszere

Elég botrányos történet ez, mindenki eldöntheti miért. Az egyik magyar újságíró aki középszerű blogerré magát leminősítve, saját magát lejártatva írt egy blog bejegyzést, a Tilos rádió büntetésén annyira elgurult a gyógyszere, hogy az alábbiakat írta:

Tóta W. -nek nem tetszik a cenzúrázás, "a tételem az, hogy az ellenzéki újságírás cenzúrázása amire ez a tövény alkalmas lehet" írja blogjában. A róla készült pornó álfénykép linkjét pedig nem engedte megjelenni a blogbejegyzésében, tudtuk meg fórumunkból, míg egy másik, képre mutató domain név linket ő maga tett ki egy közszereplőről. Hiába, van akinek addig büdös a cenzúra, amíg nem ő él vele... Hát hol a sajtószabadság? De más már élt cenzúrával? Hiszen már életbe lépett a törvény. Hol a média világvége?? Miért nem a saját fényképével mutatja be, milyen csúnya dolog is ez, amit meg lehet tenni. Úriembertől ez lenne elegáns?

Ice-T: "hahaha"

Ice-T pedig röhög az egészen. "Imádom! A világ még mindig fél tőlem. hahaha." Na ennyire érdekli, ha be lenne tiltva :-) Még ez sem cseszte fel az agyát. De nincs is betiltva... Szánalmas próbálkozás. Hahaha.



Itt hallgathatsz bele az Ice-T zenébe. De figyelem! Durva a szövege! Főleg ha értesz angolul. Főleg, ha érted a gettó szlenget. Vagy ha felbérelsz egy fordítót drága pénzen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.