Gyalázkodó link a weben

Tóta W. Árpád kiírta magát az újságírók közül

Sokkal kevesebben találták meg volna a gyalázkodó linket, ha nem kürtöli világgá. De hát ő a tökös gyerek.

2010.12.29 07:32neT

Beregisztrálta egy magát savingprivateblue-nak nevező blogger szalaiannamaria nevét külföldi domain végződések közül jó párral. Az egyik domainre pedig egy Szalai Annamáriát gyalázó pornó fotó montázst tett fel, abból is egy amatőr módon készítettet, de gusztustalant.

És ezt világgá is kürtölte saját blogjában, betett róla egy számla másolatot, hogy bárki láthassa, ő regisztrált.


Mivel a blogját talán pár tucat ember nézi, ezzel nem is lett volna botrány. Ha világgá nem kürtölik, mondjuk a blog.hu-n. Erre Tóta W. Árpád jól megírta a linket, hogy a világ lássa már, ne csak a pár tucat ember. Ezt az ocsmányságot, egy másik embert meggyalázását. Jól beleillik így Tóta a teller-levelet lehozó Népszabadság botrány után a baloldali újságíró bagázsba, javasoljuk cseréljék le eddigi vezetőjüket Eötvös Pált. Meg van az új fasza gyerek, aki az újságírók új vezetője lehet, az új MUOSZ elnök. Egy normális erkölcsi érzékkel rendelkező újságnál az ilyen újságírót kihányják. Mint a romlott ételt. No, az indexnél biztos megveregetik vállát.

És a világ talán megértette, miért van szükség médiatörvényre. Mert ha ilyen gyalázat megtörténhet, akkor valami baj van a törvényekkel. Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter persze tiltakozhat az összes többi baloldali-külföldi hisztissel, akiknek tetszenek az ilyen képek. Nézegessék csak, de nézegessék csak a saját országukban és élvezkedjenek a szabad sajtójukon.

És ami bloggerünk? A domain tolvaj? Már tomcatnek is meg volt a véleménye róla. Elég amatőr megoldás egy informatikus bloggertől, mert a saját blogja saját domain nevén van, azt pedig a Szabó Mikoláj jegyzi, a pblue@napalm.hu címről a whois.tucows.com szerver szerint.

A napalm.hu domain Szabó Mikolájé a domain.hu szerint, bárki megnézheti. Csak az ellenőrző kódot kell beírni. Még a címe is ott van. És mit tudunk még róla? Nem jött össze a legutolsó randija és megtudhatjuk, milyen ember.

Blogerünk szerint "ha interneten megismert ferfiak elhivnak kavezni, szaunazni vagy langosozni, altalaban nem szoktam elmenni. ertheto okokbol." "a buszon talaltam egy piros papirszivet a farzsebemben egy telefonszammal, es hat sajnos azt is tudom, hogy mikor kerult bele, mert ereztem. soha tobbet nem teszek kiveteleket." Persze a blogger találka párja, elefani, másképp látta az eseményeket és sok mindent elárult a képet kitevő elkövetőről: "régóta követem pblue tumblerjét, vicces, eredeti, vagány fickónak tűnt, és ő is sokat likeolt engem, ezért megbeszéltünk egy találkozót, hogy jobban megismerjük egymást, abban bízva, hogy majd jól eldumálgatunk meg minden. tudtam róla, hogy hollandiában élő informatikus, lejött a posztjaiból, de nem tűnt a tumblija alapján olyan kockaformának, hanem egy menő, laza srácnak, akinek "meg van a véleménye" a dolgokról. hát ehhez képest óriási csalódás volt az a körülbelül 25 év körüli, karcsiszemüveges, hülyegyerek frizurás arc akivel találkoztam. a tipikus jegyek sajnos megvoltak, tehát a köldökig felhúzott nadrág, beletűrve az ing, headset meg minden."

És a lényeg, "mindent összevetve sajnos megint rá kellett döbbennem, hogy az internet bizony kétélű fegyver!"

Valóban, az internet kétélű fegyver. Más a fizikai valóság, és más a virtuális fasza gyerek.

Persze a hatóságok mit csináltak ezalatt, amikor nyilvános blogból kiderült, hogy itthon van ez a hollandiában élő blogger, itt buszozgat, aki ilyen cselekményt követett el, nem tudni. Biztos kevés a keret, hogy olvasgassák a blogokat. Vesznek majd megint inkább 1000 rendőrautót. Vagy építenek homokdűne alá alagutat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.