Magyarország képekben

Havazás országszerte - képriport

Noha az ország legmagasabb pontján a 20-40 centiméteres friss hó minősége kiváló, így hétfőtől már lehet síelni a déli pályán, a hétvégi erős havazás országszerte akadályozta a közlekedést. A Sástó is befagyott.

2010.12.26 20:28MTI

Kékestető

Forrás: MTI

Kirándulók sétálnak a hóban Kékestetőn, ahol a lehullott friss hónak köszönhetően december 27-étől újra kinyit a kékesi sícentrum; a síelők a déli pályát vehetik igénybe. Az ország legmagasabb pontján a friss hó minősége kiváló, vastagsága 20-40 centiméter közötti. A kékestetői bekötőutat az autósok is használhatják.

Miskolc-Budapest

Forrás: MTI

Vonat halad a behavazott sínpályán Hatvannál. A Miskolc-Budapest vasútvonalon a havazás ellenére folyamatos a forgalom, a hómunkások folyamatosan tisztítják a vasúti váltószerkezeteket annak érdekében, hogy biztosítható legyen a menetrend szerinti vasúti közlekedés.

Sástó

Forrás: MTI

Befagyott a Sástó, Magyarország legmagasabban fekvő tava a Mátra hegységben.

Hort közelében

Forrás: MTI

Hókotró mögött autók haladnak a 3-as úton Hort közelében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.