Éles ellentét a Kókát és Fodort támogatók között

Válság-tanácskozássá fajult az SZDSZ ügyvivői testületének ülése

Bebizonyosodott, amit eddig is tudtunk: rám senki sem szervezett szavazatokat Borsod-Abaúj-Zempén megyében - nyilatkozta a hétfői Népszabadságnak Kóka János, az SZDSZ elnöke azt követően, hogy lezárult a tavalyi pártelnökválasztáson történt "szabálytalanságok" belső vizsgálata.

2008.03.17 06:48Népszabadság Online

Információk szerint a vizsgálati jelentést péntek esti rendkívüli ülésén tárgyaló szabad demokrata ügyvivői testület válságtanácskozássá "fajult". A vizsgálat több forrásunk szerint azt tárta fel, hogy a Fodor Gábor pártelnökségét támogató T. Asztalos Ildikó, Borsod megyei elnök toborozhatta az álküldötteket a tavalyi tisztújításra - írta a lap. 

Az ülés hangulatáról a Népszabadság egyik forrása úgy nyilatkozott: talán még soha nem volt ilyen éles a Kóka, illetve Fodor Gábor elnökségét támogatók közötti ellentét. A vita nem is zárult le péntek este, ezért nem hozták nyilvánosságra aznap a vizsgálati jelentést - közölte a lap..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.