Gyermekei szeme láttára ütötték az autóst?

Elismerték a rendőrök: gumibotot használtak

Elismerték a botozást a rendőrök, de állítják: a földön fekvő férfit már nem bántották - Egy autós jelentette, hogy ütlegelték a rendőrök. A nyomozást megindították ellenük.

2010.12.03 10:55

Nyomozás indult a gumibottal ütlegelő rendőrök ellen - írja a Blikk. A szekszárdi nyomozó főügyészség alaposnak találta az autós B.J. feljelentését, hogy megindítsák az eljárást.

A férfi állítja: október 23-án éjjel nejével és három gyermekével hazafelé tartott egy családi programról, amikor megállították.

Fotó: szentkoronaradio.hu

A papírjai rendben voltak, de megjegyezték, hogy az egyik gyerek nem gyerekülésben utazik. Megkérték, nyissa ki a csomagtartót. Ezt megtette, de közben szitkozódni kezdett és a csomagtartó ajtaját erősen lecsapta.

Amikor a vezető oldali ajtóhoz fordult, elmondása szerint lerántották a földre, és ütlegelni kezdték a gyermekei szeme láttára - írja a Blikk.

A rendőrök a gumibot használatát elismerték, de azt nem, hogy a földön ütötték volna a megbilincselt kezű férfit.

A Tolna megyei főügyészség szóvivője, Ökrös Magdolna a Blikknek elmondta, várhatóan december közepe felé zárul le a nyomozás. Most a szakértői véleményekre várnak és egyéb nyomozati cselekmények is folynak - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.