Nem remeg a széke

Megússza? Alföldi maradhat a Nemzeti Színház élén

Egyelőre nem tervezi a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, hogy visszavonja a Nemzeti Színház főigazgatójának megbízatását, és nincs napirenden vizsgálat indítása sem Alföldi Róbert legutóbbi botránya ügyében - írja a pénteki Magyar Nemzet.

2010.11.19 07:49Magyar Nemzet

A lap információi szerint egyelőre nem remeg a főigazgató széke, a tárca most a jövő évi költségvetés előkészítését előrébb való feladatnak tartja a személyi kérdéseknél.

Alföldi elmozdítása egyébként sem lenne zökkenőmentes: mandátuma 2013 június 30-ig szól. Ráadásul az intézményt fenntartó minisztériumnak a Nemzeti Vagyonkezelő Tanács jóváhagyását is bírnia kell egy ilyen döntéshez, egy esetleges új főigazgatói pályázat kiírásához - írja a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.