Egységesebb ellenzéket szeretne

Gyurcsány Ferenc: nem kívánok új pártot alakítani

Gyurcsány Ferenc nem kíván új pártot alapítani, de a jelenleginél erősebb és egységesebb ellenzéket szeretne, amelyben a Magyar Szocialista Párt kulcsszerepet játszik. A volt kormányfő erről Kismaroson beszélt csütörtök délután.

2010.11.11 18:25MTI

A politikust az MSZP Pest megyei egyes számú választókörzetének tagsága látta vendégül. A rendezvény idején egy mintegy huszonöt fős csoport - köztük jobbikosok - demonstráltak.

A párt tagsága számára rendezett beszélgetést megelőző sajtótájékoztatón Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: "nem új pártot kell alapítani (...) hanem annyi változást kell előidézni, hogy az átalakulásokkal létrejövő párt egy megújult, újként ható pártként állhasson a választók elé."

Saját szerepét illetően úgy fogalmazott: "ezért dolgozom."

Tüntetők kis csoportja a kismarosi művelődési ház előtt, ahova Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök érkezett a helyi MSZP szervezet meghívására. (fotó: MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.