Bértollnok volt a szerző?

Szili Katalin: Debreczeninek diktálták a Gyurcsány-könyvet

Egy magánbeszélgetés alkalmával Debreczeni József megvallotta, hogy tollba diktálták neki a Gyurcsány Ferencről szóló könyvét - nyilatkozta Szili Katalin a Magyar Nemzetnek.

2010.10.16 10:00Magyar Nemzet - Fotó: csepel.info
Szili Katalin - Fotó: csepel.info

A lap szombati számában megjelent interjúban a volt házelnök azt nem akarta megmondani, hogy ki tette ezt, bár a Magyar Nemzet szerint a beszélgetésből kiderült, hogy nem Gyurcsány Ferenc volt az.

Az MSZP-ből az önkormányzati választás másnapján kilépő politikus szerint ha formálisan nem is, a valóságban még ma is Gyurcsány Ferenc tematizálja a pártot és üzeneteit.

Szili Katalin közölte, neki nincsenek hitelességi problémái annak ellenére, hogy az elmúlt nyolc év kormányainak több fontos döntését is támogatta.

A volt házelnök a kolontári katasztrófa kapcsán kijelentette, felül kellene vizsgálni a privatizációs szerződéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.