"Orbán lop"

Gyurcsány: eljött a szabadságharc ideje

Gyurcsány Ferenc szerint "tényleg eljött a szabadságharc ideje", "de ezt nem a kormány folytatja a világ ellen, hanem nekünk kell elkezdeni a kormánnyal szemben".

2010.10.14 15:08MTI

A volt miniszterelnök ezt csütörtöki blogbejegyzésében írta, lopásnak minősítve Orbán Viktor kormányfő szerdai bejelentése kapcsán a magánnyugdíjpénztári átutalások felfüggesztését.

Orbán Viktor szerdán jelentette be, hogy novembertől 2011. december 31-ig felfüggesztik a magánnyugdíjpénztári kifizetéseket, majd pedig kidolgozzák a törvényi feltételeit annak, hogyan lehet visszalépni a magánnyugdíjpénztárakból az állami nyugdíjrendszerbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.