Leragasztással oldották meg a gondot

Gyerek esett az urnába Tiszabőn - megsérült a szavazóláda

Belesett egy kisgyerek az urnába az önkormányzati választáson Tiszabőn vasárnap kora délután.

2010.10.03 15:00MTI

A tetején megsérült gyűjtőládát a szavazatszámláló bizottság elnöke leragasztotta, és folytatódott az önkormányzati választás - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kistelepülés jegyzője, a helyi választási iroda (HVI) vezetője az MTI-vel.

A gyermeket az édesanyja vitte magával a 2-es számú szavazókörbe.

Az eset csak rövid időre okozott fennakadást, a papírból készült gyűjtőláda beszakadt részét az elnök papírragasztó szalaggal átkötötte, majd az urnát aláírásával hitelesítette - mondta el a részletekről Ulviczki László.

Az urnát visszahelyezték, a választás törvényes rendje helyreállt. A rendkívüli esemény miatt a szavazatok titkossága nem sérült - tette hozzá a HVI vezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.