"A Fidesz ne adjon politikai megrendeléseket"

Az MSZP kiáll a meggyanúsított újbudai polgármester mellett

Az MSZP arra szólítja fel a Fideszt, hogy ne adjon politikai megrendeléseket az ügyészségnek, a bíróságnak és a rendőrségnek.

2010.09.29 12:54MTI

A párt vezetői szerdán kiálltak Molnár Gyula újdudai szocialista polgármester mellett, akit egy ingatlan tulajdonjogának átruházása kapcsán gyanúsítotti kihallgatásra idézett be az ügyészség.

Mesterházy Attila pártelnök az MSZP vezetőségének részvételével tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: szolidaritásukat fejezik ki, segítik őket és kiállnak minden jelöltjük mellett, akit "aljas támadás ért a kampányban". Kijelentette, a szocialisták egyesével és csoportosan sem "vadászhatók le".

Szanyi
Tibor kampányfőnök úgy fogalmazott: a Molnár Gyulával történteket nem provokációnak, hanem aljas hajszának tekintik, ami már megközelíti a politikai agressziót.

Azt üzente a Fidesznek: kormányzásra és nem politikai terrorra kapott felhatalmazást. Molnár Gyula, Újbuda szocialista polgármester-jelöltje hangsúlyozta: vállalja a vizsgálatot, mert megalapozatlan a gyanúsítás.

Valamit rejtegtnek...?


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.