Staudt ujjal mutogat

A Jobbik-programot nyúlja Tarlós?

Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje szerint miközben Tarlós István több egykori szabad demokrata politikusnak is megbízást adna Budapesten, programjában a Jobbik ötleteire épít.

2010.09.20 13:48MTI

Staudt Gábor hétfői sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a kormánypártok főpolgármester-jelöltje nyilatkozataiban arra utalt, hogy Atkári János volt főpolgármester-helyettest pénzügyi területen, Bojár Iván András városarculati tanácsnokot pedig a jelenlegihez hasonló pozícióban alkalmazná, vagy foglalkoztatná tanácsadóként.

Staudt Gábor mindkettőjüket régi, bukott SZDSZ-esnek nevezte. A politikus szerint ugyanakkor Tarlós István javaslatai között több, a Jobbik programjából "ellopott" elképzelés szerepel.

Példaként említette, hogy a kormánypárti jelölt által tervezett önkormányzati rendészeti igazgatóság ötlete "szóról szóra megegyzik" a Jobbik programjában szereplő Budapest Őrség koncepciójával.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.