Elment a miniszterelnök hangja a közvetítés elején

Botrány az MTV-ben - Gyurcsánynak nem volt hangja

19 órakor a Miniszterelnök előre bejelentett sajtótájékoztatóját tartotta. Az MTV élő közvetítésébe hiba csúszott. Ami néha előfordul, de igencsak felkészületlenül érte a köztévét. Botrányos jeleneteknek lehettünk a tanúi. Nem véletlenül történtek a dolgok?

2008.03.09 20:12ma.hu

Este 7-kor Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök előre bejelentett beszédét kezdte meg. De az MTV élő közvetítésében a hang közvetítése abba maradt. Ami élő adásban előfordul, de felkészületlenül érte a szerkesztőket. Sőt, a Fidesznél végig lehet érteni a beszédet, míg az MSZP székházban csak többé-kevésbé. Rendkívül különös. 

Ami még érdekesebb, hogy az MTV-n élő adásba a tátogó (lejáratott?) Miniszterelnök néhány percig tartó csendes agóniája végén, „csak a nézők nem hallják” és hangos kacarászás, nevetés után Baló György hangja hallatszott, hogy „Szedjétek le az MTI-ről ahogy lehet”. 

Biztos nem számított rá, hogy őt adják be élőbe. Ezután sem volt a helyzet magaslatán az MTV, beadták Schmidt Pált, Tarlós István helyett, és amikor megtudták, hogy nem beszédet mond, átkapcsoltak a következő helyszínre, de ekkor a hangot nem (merték :-) lekeverni, okulva talán az előzőekből, a riporter mérges arcát látva vették csak le a hangot, mert a közvetítő nem volt hajlandó párhuzamosan beszélni Schmidt Pállal. 

Lassan állt helyre a rend, kapcsolták Lendvai Ildikóval a beszédet, itt azonban a riport vége előtt túl korán adták be az SZDSZ-esz közvetítéses képet, ahol Horn Gáborra mértek kellemetlen percet , amíg bámulta a képernyőt, hogy mikor kezdje meg a beszélgetést, mivel még  tartott az előző eszmecsere...

MTV, volt ez már jobb is…


Kiemelt hozzászólások:


Anonimus2008.03.09 22:16
Az MTV-ben tudják, hogy Gyurcsányinak elég, ha a szája mozog, hiszen mindig hazudik.
Qbikus2008.03.09 22:10
Szándékos lejáratás lehetett. Máshova ment a hang...
ErősPista2008.03.09 22:05
Nem lehet, hogy tényleg csak tátogott? :-)
4Ever2008.03.09 22:04
Hát, nem tudom, hogy szándékos lett volna, a műsor későbbi színvonalát nézve, inkább bénák voltak.
Szeki2008.03.09 21:59
Szegény embert még az ág is húzza. :-(

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.