"Nagy értékű visszaélések, lopások"

Papcsák: jó ütemben halad az elszámoltatás

Jó ütemben halad az elszámoltatás - jelentette ki Papcsák Ferenc hétfői budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen a volt szociális és munkaügyi miniszter, Szűcs Erika visszafoglalkoztatásáról szóló jelentését ismertette.

2010.09.06 12:10MTI

Az elszámoltatási kormánybiztos - miután délelőtt részt vett a parlament szociális bizottságának az elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseit vizsgáló albizottsága ülésén, ahol szintén az MSZP-s Szűcs Erika visszafoglalkoztatása volt a téma - a Miniszterelnökségen tartott tájékoztatóján azt mondta: napról napra egyre több csontváz kerül elő a szocialista kormányok szekrényeiből.

Papcsák
Ferenc közölte, rövid időn belül további konkrét ügyekkel fognak a sajtó elé állni, és meg fogják nevezni, hogy az ország jelenlegi helyzetét okozó korábbi kormányzati intézkedésekért kik a felelősek.

Az már most világos - folytatta -, hogy "nagy értékű visszaélések, lopások és korrupciós ügyek" terhelték az elmúlt időszakot, és ezek a legmagasabb szintű politikai döntéshozókhoz érnek el.

(fotó: MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.