Sokat vitatkoztak rajta

Negyvenezerért céges laptop a képviselőknek?

A munkájukhoz kapott laptopok megvásárlásának lehetőségéről is döntöttek a képviselők a Fővárosi Közgyűlésnek a ciklusban utolsó, csütörtöki ülésén.

2010.08.27 08:26MTI

A képviselők előbb levették, majd délután később ismét napirendre vették az ügyet, és hosszasan vitáztak a kérdésről, míg végül meghozták a döntést. 

E szerint a laptopok megvásárlásánál azok "könyv szerinti értékét" kell figyelembe venni, majd ennek alapján kell meghatározni azok használati értékét (az áfával együtt). 

A javaslatot az informatikai bizottság terjesztette a testület elé. Képviselői becslések szerint ez azt jelenti, hogy mintegy 40 ezer (de legfeljebb 70 ezer) forintért "vihetik haza végleg" a képviselői munkájukhoz a ciklus elején kapott laptopokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.