Heten sérültek meg

A rendőrség még vizsgálja az újpesti tűzijáték-balesetet

A rendőrség még vizsgálja a hét végén Újpesten történt tűzijáték-baleset körülményeit; a nyomozás két hónapig is eltarthat - közölte a BRFK sajtóügyelete hétfőn az MTI-vel.

2010.08.23 11:59MTI

Az újpesti önkormányzatnál későbbre ígértek tájékoztatást az ügyben.

Heten könnyebben megsérültek a IV. kerületben szombaton rendezett tűzijáték idején a petárdák visszahulló maradványaitól; a rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást.

Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese vasárnap azt közölte az MTI-vel, hogy a IV. kerületi önkormányzat Szent István téri tűzijátékán mintegy 2.500-an vettek részt.

A pirotechnikai anyagok visszahulló törmelékeitől megsérült hét embert a mentők a helyszínen ellátták.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.