Milyen állapotban hagyják a kasszát?

Tarlós: nem kell félteni tőlünk a fejlesztéseket

Tarlós István közlése szerint ha a Fidesz-KDNP nyer az önkormányzati választáson a fővárosban, csak attól függ a fejlesztések folytatása, hogy a szocialisták és Demszky Gábor jelenlegi főpolgármester milyen állapotban hagyták a "kasszát".

2010.08.23 11:53MTI

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje hétfőn, kampányirodájának megnyitóján beszélt erről.

Mint fogalmazott, "nem kell félteni tőlünk a budapesti fejlesztéseket". Az, hogy azok milyen ütemben folytatódnak, csak annak a függvénye - folytatta -, hogy "a szocialisták, a főpolgármester úr milyen állapotban hagyták itt a kasszát".

A politikus hozzátette, hogy ezért készíteni fognak egy leltárt az ügyekről. Hangsúlyozta azonban: nincs benne túl nagy fogékonyság arra, hogy rablópandúrt játsszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.