Bozsó Zoltán, a "hegylakó"

Egy ember maradt a helyén a BRFK vezetéséből

Egyedül Bozsó Zoltán, a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese maradt pozíciójában az országos és a budapesti rendőri vezérkart érintő, csütörtökön reggel bejelentett személycserék után - értesült a HavariaPress.

2010.07.01 13:27HavariaPress

Bozsó Zoltán rendőr dandártábornok a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyetlen csúcsvezetője, aki a reggeli állománygyűlésen bejelentett személycserék után is pozíciójában maradt. A BRFK vezetését is érintő személycseréket a csütörtökön reggel tartott állománygyűlésen jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter.

A BRFK éléről távozó Tóth Gábor vezetői kinevezését június 30-ai hatállyal vonta vissza a belügyminiszter. Az új budapesti rendőrfőkapitány Tóth Tamás július 1-jei hatállyal.

A Fővárosi Közgyűlés városrendészeti bizottsága a jövő héten, szerdán tartja Tóth Tamás kinevezés előtti meghallgatását. A BRFK bűnügyi igazgatójának Fülöp Valtert, eddigi XII. kerületi rendőrkapitányt nevezte ki a miniszter.

Az eddigi bűnügyi igazgatót, Bodnár Zsolt Attila dandártábornokot a Terrorelhárítási Központ kialakításával összefüggő feladatok végrehajtásával bízták meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.