Ítéletidő

Beszakadt az útpálya és megcsúszott a rézsű Hollókőnél

Teljesen lezárták a Felsőtold és Hollókő közötti bekötőutat, miután beszakadt az útpálya és megcsúszott a rézsű - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

2010.06.21 18:36MTI

A közútkezelő hétfőn ezzel együtt már hét utat zárt le Nógrád megyében a vasárnap éjszakai vihar nyomán keletkezett vízátfolyások, iszapfolyás és az út beszakadása miatt. Sár- és iszapfolyás miatt zárták le az utat Cserháthaláp és Terény között. Nem járható az út Szarvasgede és Jobbágyi, Nógrádszakál és Litke, valamint Szécsény és Pösténypuszta között sem. Nem lehet közlekedni továbbá Szarvasgede és Csécse között, valamint a Csécsét a 21. számú főúttal összekötő szakaszon.

Továbbra is félpályás útlezárás van érvényben Hasznos és Mátrakeresztes között, ahol beszakadt az útburkolat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.