Átcímkézték a Kínában gyártott mozgólépcsőket

Kínai mozgólépcső német termékként került a BKV-hoz

A Kínában gyártott mozgólépcsőket átcímkézték és az Otis Felvonó Kft. termékeként került a BKV-hoz - írja a Magyar Nemzet a keddi számában a szerkesztőséghez eljuttatott dokumentumra hivatkozva.

2010.06.01 07:54Magyar Nemzet

Az Újabb botrány: átcímkézett mozgólépcsők címen közölt cikk szerint 2004-ban nemzetközi tenderen nyerte el a munkát az Otis 1,372 millió euró (378 millió forint) értékben, amit 200 millió forint kötbér mérsékelt. A Magyar Nemzet írása szerint a BKV az európai uniós források miatt olyan szerződést kötött az Otis Felvonó Kft.-vel, amely szerint a mozgólépcső egyes elemeit a németországi Stadthagenben kell legyártani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.