Ütköznek az autók, beomlott az út...

Vihar: Teljes szélességében lezárták az M6-os autópályát Tengelicnél

Négy személygépkocsi ütközött össze az M6-os Tolna megyei szakaszán, ezért lezárták a Budapest felé vezető pályát. Pécs felé sem lehet közlekedni a sztrádán, mert az eső miatt beomlott az út - közölte Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

2010.05.30 17:23MTI

Farkas Kinga elmondta, hogy a balpálya 126-os km-szelvényénél egy autó megcsúszott egy vízátfolyáson, ez okozta a balesetet. Hozzátette, hogy sérültekről nem tud.

Az autópályát a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a rendőrök a hatos útra terelik a forgalmat. A Pécs felé közlekedőket is leterelik az autópályáról, mert az eső miatt meghibásodott az útpálya.

A főkapitányság ügyeletese közölte, hogy a leállósáv leomlott egy szakaszon. A régi hatos úton sem zavartalan a közlekedés, tudta meg az MTI a paksi rendőrkapitányság ügyeletesétől.

Dunaszentgyörgy és Szekszárd között a 122 km-szelvénynél 25 centiméteres víz borítja az utat, ezért azt lezárták, és itt is kerülniük kell az autósoknak. A tűzoltóság dolgozik a víz eltávolításán, tette hozzá az ügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.