Bekóstolta a közeget

Lukasztás helyett ellenőrt és rendőrt is harapott

Papucsával orron vert, majd megharapott egy ellenőrt egy szegedi buszon egy jegy nélkül utazó nő. Későbbi előállítása során a rendőrökre is rátámadt: egyiküket megharapta a kezén - értesült a HavariaPress.

2010.05.28 09:42HavariaPress

Csütörtökön délután támadt a nő a jegyét kérő ellenőrökre a csongrádi megyeszékhely Anna kúti villamosmegállójánál. Mikor az ellenőrök az igazolványát kérték, hogy felírják adatait, a jegy nélkül utazó 45 éves nő lepattant a villamosról, majd a buszmegállóban felugrott egy buszra.

Az autóbuszon támadt aztán az őt utolérő ellenőrökre: egyiküket ököllel mellkason ütötte, papucsával orrba vágta, végül beleharapott a kezébe.

Az akkorra már őrjöngő asszonyt a rendőrök és a helyszínre riasztott mentősök csillapították le. Kórházba vitték, ahol a dulakodás során szenvedett kisebb sérüléseit ellátták. Mikor aztán a rendőrök elő akarták állítani a kapitányságra, megpróbált elszaladni.

Az egyik rendőr utolérte, ám a nő rátámadt: combon rúgta, majd őt is megharapta a kezén. A nőt megbilincselve állították elő, kihallgatását követően őrizetbe vették.

Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt a rendőrség, hivatalos személy elleni erőszakért pedig az ügyészség indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.